Wijk-werken bij burgers

Onze wijk-werkers helpen je graag met heel uiteenlopende taken. Dat kan gaan van boodschappen doen en koken over ouderen gezelschap houden tot iemand vergezellen naar een activiteit.

We helpen graag

Allerhande opdrachten in en rond je huis kan je laten uitvoeren door wijk-werkers. Eenmalig iemand laten langskomen voor een kleine opdracht of op regelmatige basis een wijk-werker inschakelen om te helpen koken of boodschappen te doen? Met jouw opdrachten bied je een wijk-werker kansen om te groeien. Betalen doe je makkelijk met voordelige wijk-werkcheques, die je bovendien een fiscaal voordeel geven.

Hoe werkt het?

Wijk-werken is een heel flexibel systeem. Je kunt eenmalig iemands hulp inroepen of op regelmatige basis een wijk-werker inschakelen en dat voor één of enkele uren. De opvolging gebeurt door een bemiddelaar van Perspectief waar je steeds terecht kunt met al je vragen.

Contacteer ons, we helpen je graag verder!

Wat kost het?

Eén uur wijk-werken betaal je met één wijk-werkcheque van € 7,45. De elektronische cheques zijn heel makkelijk in gebruik, maar ook betalen met papieren cheques is mogelijk.

  • Het inschrijvingsgeld bedraagt € 7,5 euro per jaar.
  • Als particulier geniet je van een fiscaal voordeel van 20%. Je uiteindelijke kost is zo slechts €5,96 per uur.
  • Cheques bestellen gaat eenvoudig via een overschrijving.