Wijk-werken bij rechtspersonen

Wijk-werkers steken graag hun handen uit de mouwen voor scholen, gemeentes en verenigingen. Je kan ze eenmalig of op frequente basis inschakelen om je te helpen met allerhande logistieke of administratieve taken, maar ook voor bus- en speelplaatsbegeleiding of als parkeerwacht of (corona)steward. We helpen graag!

In scholen, gemeentes, verenigingen

In scholen, OCMW’s, verenigingen, … zijn extra helpende handen vaak welgekomen. Wijk-werkers kunnen ondersteuning bieden op heel wat vlakken. Op school toezicht houden op de speelplaats, een helpende hand bieden als vaste klusjesman, tickets controleren tijdens een event, brieven plooien en in enveloppen steken, … de wijk-werker neemt een deel van de opdrachten van je over, jij helpt de wijk-werker in zijn/haar groeiproces.

Hoe werkt het?

Wijk-werken is een heel flexibel systeem. Je kunt eenmalig iemands hulp inroepen of op regelmatige basis een wijk-werker inschakelen en dat voor één of enkele uren. De opvolging gebeurt door een bemiddelaar van Perspectief waar je steeds terecht kunt met al je vragen.

Contacteer ons, we helpen je graag verder!

Wat kost het?

Eén uur wijk-werken betaal je met één wijk-werkcheque van € 7,45.

Als organisatie werk je met elektronische cheques. Deze zijn heel makkelijk in gebruik.

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 7,5 euro per jaar.

Cheques bestellen gaat eenvoudig via een overschrijving.